Consiliu de Administratie

İsmet ABALIOĞLU

Presedintele Consiliului de Administratie

 

Ismet Abalıoğlu a lucrat in Ginnery impreuna cu tatal sau si cu fratele sau mai mare inca din 1966, din perioada facultatii. A terminat liceul Türk Koleji din Izmir si Facultatea de Stiinte Economice si Administrative din Izmir.

La ora actuala este presedintele Consiliului de Administratie al Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.S. si Vicepresedinte al Abalıoğlu Holding, A.S., Dentas Kağıt Sanayi A.S., CSA textile Egipt SAE, SC Dentas Romania S.R.L. si al Filidea A.S. - stabilit in parteneriat cu o companie italiana. Este de asemenea membru in Comitetul Director al Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.S. Ca membru fondator al Fundatiei Educationale si Culturale Cafer Sadık Abalıoğlu, İsmet Abalıoğlu a condus numeroase studii de mediu. Este Presedinte fondator al DOÇEV (Fundatia pentru Natura si Mediu) - infiintata in anul 1996 si este de asemenea Presedintele Consiliului de Administratie al acestei Fundatii.

Ismet Abalıoğlu este casatorit, are doi copii si vorbeste limba engleza la un nivel mediu.

 


 

 

Mehmet Ali ABALIOĞLU

Vicepresedinte al Consiliului de Administratie

 

S-a nascut in 1948 in Denizli. A absolvit Liceul din Denizli in 1965 iar in 1970 Universitatea Ege, Facultatea de Stiinte Economice si Administrative.

Mehmet Ali ABALIOĞLU, Presedinte al Abalıoğlu Holding A.S., a inceput sa lucreze in Ginnery inca de pe timpul facultatii. Presedinte al Consiliului Administratie al Abalıoğlu Holding, A.S., Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.S., Dentas Kağıt Sanayi A.S., SC Dentas Romania SRL si CSA textile Egipt SAE, Mehmet Ali ABALIOĞLU este in acelasi timp Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.S.

Ca om de afaceri, pe langa contributiile la dezvoltarea industriei din Denizli, el a condus infiintarea de organizatii non-guvernamentale cu un rol important in dezvoltarea societatii din Denizli.

Mehmet Ali ABALIOĞLU, presedinte al Centrului Educational Cafer Sadık Abalıoğlu si al Fundatiei Culturale infiintata in anul 2000, este de asemenea Presedintele Comitetului Fondatorilor din Doçev (Fundatia pentru Natura si Mediu) si se afla printre fondatorii Filialei din Denizli a Fundatiei Voluntarilor pentru Educatie din Turcia (TEGV), al carei Presedinte fondator a fost intre anii 2000 si 2001.

Mehmet Ali ABALIOĞLU este casatorit, are trei copii si vorbeste limba engleza.

 


Ali YAVUZÇEHRE

Member of the Board of Directors

 

Nascut in 1947 in Denizli.A absolvit scoala gimnaziala si liceul in Denizli, 

Ali YAVUZÇEHRE a absolvit facultatea de drept a universitatii din Instanbul in 1973. Intre 1982 - 1991 a avut functia de Manager General al fabricii de profile tevi DEPAS Denizli, acum fabrica de profile tevi Abalıoğlu.Intre 1991 - 1994 a condus operatiunile de import prin parteneriatul Aday Metal A.Ş..Incepand cu 1994 a fost cel mai mare actionar cat si director executiv al Ekpen Tekstil A.Ş..A fost presedintele consiliului de administratie al Camerei de Industrii din Denizli intre 1989 - 1992 si presedintele adunarii Camerei de Industrie din Denizli intre 1992 - 1995. 

Fiind avocat inregistrat la baroul din Denizli, Ali YAVUZÇEHRE a detinut functia de vice-presedinte al Zonei Industriale Denzili pentru 6 ani si a fost membru in consiliul municipalitatii din Denizli. 

A fost actionar si membru in consiliul de administratie al Birlik Enerji A.Ş. si este actionar si auditor al companiei Özkardeş Motor Tic. A.Ş..In prezent el este si actionar si membru al consiliului de administratie al Dentaş Kâğıt Sanayi A.Ş. 

Ali YAVUZÇEHRE este casatorit si are doi copii. 

 


 

 

 

Ahmet Suat KUYUMCU

Member of the Board of Directors

 

S-a nascut in 1961 in Denizli.Dupa absolvirea liceului Bornova Anatolian, 

a obtinut diploma de aboslvire la facultatea de administrare a afacerilor din cadrul universitatii Dokuz Eylül. 

Ahmet Suat KUYUMCU, a fost general manager al unui hotel iar in prezent este fermier si detine un magazin de bijuterii. 

In prezent este actionar si membru al consiliului de administratie al Dentaş Kâğıt Sanayi A.Ş. 

Ahmet Suat KUYUMCU este casatorit si are un copil. 

 


 

 

Oğuz ABALIOĞLU

Membru al Consiliului de Administratie

 

Oğuz Abalıoğlu s-a nascut in 1973 in Denizli si a absolvit Liceul din Denizli in 1990. A absolvit Scoala de Business Administration la Universitatea din Boston SUA in mai 1996. Oğuz Abalıoğlu a absolvit si Societa Dante Aligheri din Italia, unde a invatat limba italiana (din octombrie 1996 pana in iunie 1997). Ca specialist in export, din septembrie 1998 pana in 2004 a fost Sef operatiuni de export si respectiv Manager pentru Comertul Exterior la Erbakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.S., filiala a Abalıoğlu Holding.

Este vicepresedinte al Comitetului Executiv al Abalıoğlu Holding, A.S. din 1 septembrie 2004. Este presedinte al Consiliului Acik Kart Teknolojileri ve Sanayi Ödeme Sistemleri ve Ticaret A.S., vicepresedinte al Consiliului İvme Grupa Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.S. si al Filidea Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S., membru al consiliului Abalıoğlu Holding, A.S., Abalıoğlu Tekstil Sanayi ve A.S., Dentas Kağıt Sanayi A.S., SC Dentas Romania SRL, Abalıoğlu Doğal Kaynaklar Sanayi ve Ticaret A.S. si Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.S.

Presedinte al Asociatiei Tinerilor Industriasi din Denizli intre anii 2005-2006, Oğuz Abalıoğlu este, de asemenea, membru al consiliului TAİDER si membru al DESİAD si DEGİAD.

Oğuz Abalıoğlu este casatorit, are un copil si vorbeste engleza si italiana.

 


 

Ahmet ABALIOĞLU

Membru al Consiliului de Administratie

 

Ahmet Abalıoğlu s-a nascut in 1974 in Denizli si a absolvit Scoala de Business Administration din Boston, Statele Unite ale Americii, dupa terminarea studiilor primare si gimnaziale in Denizli. Din 1998 pana in 2001 a condus Dentas Ambalaj ve Sanayi A.S. Kağıt care este una dintre filialele Abalıoğlu Holding. In 2001 a inceput sa lucreze ca specialist in export pentru Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.S., una dintre companiile Grupului si a preluat functia de Director General si Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Grupului. Este in prezent Director General al Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.S., Filidea Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S. si CSA textile Egipt S.A.E.

Este, de asemenea, membru al Consiliului Abalıoğlu Holding, A.S., Dentas Kâğıt Sanayi A.S., CSA textile Egipt SAE si Abalıoğlu Doğal Kaynaklar Sanayi ve Ticaret A.S.

Membru al Asociatiei "DEGİAD", Ahmet Abalıoğlu este casatorit si vorbeste engleza si franceza.


 

 

Cafer Sadık ABALIOĞLU

Membru al Consiliului de Administratie

 

S-a nascut in Denizli in anul 1978 si a absolvit Denizli Anatolian High School in 1996 si Universitatea Bogazici - Administrarea Afacerilor in anul 2000. In anul 2003, a absolvit un master in "Corporate Finance" la Colegiul Bentley din Boston, Statele Unite ale Americii.

Intre 2001-2001, a fost specialist in Marketing la Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.S., in 2001 asistent financiar la Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.S., intre 2002-2003 asistent financiar coordonator la Abalıoğlu Holding, A.S. si din 2004 pana in 2006 specialist in finantele intreprinderii pentru Koç Yatırım Menkul Değerler A.S. A fost Director General Adjunct la Dentas Kağıt Sanayi A.S. intre anii 2006-2009.

Din 10 august 2009 a fost Director Financiar al Abalıoğlu Holding, A.S.

Este de asemenea membru al Consiliului de Administratie al Abalıoğlu Holding, A.S., Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.S., Dentas Kağıt Sanayi A.S., Filidea Tekstil Sanayi ve Ticaret A.S., CSA textile Egipt SAE, İvme Grup Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.S., Abalıoğlu Doğal Kaynaklar Sanayi ve Ticaret A.S., Acik Kart Teknolojileri am Ödeme Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S., SC Dentas Romania SRL si Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.S.

Cafer Sadık ABALIOĞLU este casatorit, are 2 copii si vorbeste fluent limba engleza.

 


 

 

Ahmet Ferruh ERGÜNEY

Director General

 

Nascut la 07 noiembrie 1963 in Trabzon. In 1989 si-a luat diploma de licenta in Administrarea Afacerilor in cadrul Middle East Technical University.

In anul 1990 Ahmet Ferruh ERGÜNEY si-a inceput cariera ca Manager Fondator al BELKO Ltd. Sti., o companie a Municipalitatii Ankara Metropolitan si a participat la proiecte internationale. Dupa ce a trait o perioada in Statele Unite, a fost Director General al Efor Dis Ticaret Ltd. Sti. intre 1994 - 1998, Director Financiar al Raks Holding, A.S. intre 1998 - 1999, precum si Presedintele Strategy Group si membru al Consiliului de Administratie al Tek-Art Holding, A.S. intre 1999-2001.

Ahmet Ferruh ERGÜNEY, care s-a alaturat Abalıoğlu Holding, A.S. ca Director Financiar in anul 2001, este din 2004 Director General al Dentas Kağıt Sanayi A.S. si al SC Dentas Romania SRL.

Ahmet Ferruh ERGÜNEY vorbeste fluent limba engleza si are doi copii.