Politici

Politica de calitate:

„In conformitate cu motto-ul nostru "Suntem o familie ", raspundem asteptarilor prezente si viitoare ale tuturor celor interesati.

Facem progrese constante si impreuna cu personalul nostru inovatoar, competent, productiv si eficient, oferim servicii de calitate, durabile, ce cresc performanta companiei."

Mediu, Sanatate si Politica de securitate:

"Pentru un viitor durabil, ne-am angajat sa respectam standarde inalte de mediu, sanatate si siguranta, standarde ce depasesc cerintele legale, un indicator al respectului fata de societate si fata de actionarii companiei noastre.

Masuram si analizam toate procesele in privinta riscurilor de mediu, sanatate si siguranta, luam toate masurile de preventie care se impun si depunem eforturi pentru a ne imbunatati continuu procesele.

Debarasam deseurile nocive la sursa sau le reciclam pentru a elimina efectele poluante ale operatiunilor noastre.

Utilizam resursele naturale in mod eficient si urmarim, implementam si dezvoltam noi tehnologii in acest sens.

Pentru a creste calitatea vietii societatii in ansamblu dar si cea a actionarilor companiei, oferim training si crestem gradul de constientizare fata de mediu, sanatate si siguranta si incercam sa imbunatatim toate procesele printr-o abordare preventiva pe parcursul fazelor de planificare si implementare. 

Lucram cu furnizorii si contractorii oferind solutii care indeplinesc cerintele de mediu, sanatate si siguranta. Impreuna cu furnizorii si contractorii nostri, ne perfectionam continuu si incercam sa protejam interesele noastre comune. "

 Plan reducere deseuri Dentas Romania