Cele mai bune solutii de ambalare pentru oua

Ouale sunt fragile prin natura lor si de aceea trebuie protejate pe parcursul intregului lant de aprovizionare. Ouale parcurg un drum lung si dificil de la fermieri pana la unitatile de ambalare si apoi la distribuitorii en-gros si supermarketuri, pentru a ajunge intr-un final la consumatori. Pe parcursul acestei calatorii, ouale trebuie pastrate intacte si proaspete.

Cofrajele si caserolele de oua pe baza de celuloza ofera cea mai buna protectie pentru oua pe intregul lant de aprovizionare. Fibra modelata este suficient de usoara si de rezistenta astfel incat sa previna spargerea oualor pe parcursul transportului si al depozitarii. Acesta previne deteriorarea oualor provocata de impact, vibratii si socuri. Produsele de ambalare pe baza de celuloza impiedica producerea condensului oualor prin intermediul capacitatii de absorbtie a cofrajelor de oua din fibra turnata. Fibra turnata previne aparitia mirosurilor si men?ine gustul bun al oualor.

Cofrajele de oua pot fi produse in diferite culori, cu scopul de a atrage clientii care se plimba printre rafturile aglomerate ale supermarketurilor.

Informatiile despre companie si produs pot fi afisate pe cofrajele de oua prin imprimare / etichetare. Expertii designeri ai Dentas isi sprijina clientii oferindu-le suport in utilizarea eficienta a spatiului disponibil de pe suprafata produsului. Modelele sunt create in functie de nevoile clientilor si apoi finalizate dupa aprobarea acestora.

Produsele de ambalare a oualor Dentas Romania sunt destinate urmatoarelor categorii de oua:

XL jumbo, peste 72 g
L mare, 63-72 g
M mediu, 53-62 g
S mic, mai putin de 53 g

 

 

 

 

>